Rådgiverhuset logo

Boligprosjekter

Bellevue Brygge

Utbygger: Ove Skår AS. Bellevue Brygge er et nytt boligområde bestående av 116 leiligheter i første rekke til Glomma. Her er livet trygt og rolig, samtidig som du bare er et kvarters gange fra det yrende livet i sentrum. Du våkner til synet av Norges største elv, som forteller sine egne historier om alt den har sett på sin ferd. Leilighetene er av varierende størrelse, fra lune 2–roms, til praktiske 3–roms og romslige 4–roms-løsninger. Felles for dem alle er at de er tilrettelagt for kresne beboere som ønsker seg kvalitet. Det er topp moderne leiligheter med smarte løsninger og effektive kvadratmeter.

Les mer

Bellevue Brygge

Åsebråten park

Utbygger: Arca Nova Gruppen. På Åsebråten Park har man en drømmebolig med alle kvaliteter. Boligene er bygget med høy standard og tidsriktige løsninger, gode planløsninger, store balkonger, innbydende og parkmessige uteområder, parkeringskjeller og heis. Prosjektet ligger idyllisk til ved inngangen til Fredrikstadmarka, med kort avstand til sentrum, restauranter og butikker. Fredrikstadmarka har fantastiske turmuligheter med sine kjente dammer og turstier som innbyr til ypperlige muligheter for rekreasjon og friluft, både sommerstid og vinterstid.

Les mer

Åsebråten park

Remmen studentboliger

Remmen studentboliger består av 328 hybler fordelt på 4 bygg. Byggene er utført i massivtre og bygget etter passivhus standarden. Rådgiverhuset AS har vært prosjekterende for installatør.

Les mer